Vi ställer ut på Stora sociala företagsdagen

Stora sociala företagsdagen är det största arrangemanget i Sverige för företag och organisationer som vill ta socialt ansvar genom affärer. Hur kan vi använda företagande och affärer för att möta nutidens utmaningar – socialt, miljömässigt och ekonomiskt?

Dagen är för dig som är nyfiken på eller djupt involverad i och/eller socialt företagande och arbetsintegrerande socialt företagande. För dig som vill göra skillnad genom att välja leverantörer som har samhälls- och eller miljönytta som främsta drivkraft.

Du kan vara företagsledare eller arbeta i offentlig sektor, eller du kan vilja starta ett företag utifrån ovan nämnda drivkrafter. Kanske är du redan en social entreprenör, eller en aktör som stöttar socialt företagande? Mångfalden bland deltagarna är sociala företagsdagens styrka. Konceptet med mässa, workshops och många korta programpunkter gör att det finns något att hämta för alla.

Missa inte att besöka konferensen och träffa oss på Social Trade!

ssf_rollup

Den 13 september kommer vi att finnas på plats under Stora sociala företagsdagen 2017!

Om dagen

Stora sociala företagsdagen – det största arrangemanget i Sverige för företag och organisationer som vill ta socialt ansvar genom affärer.

Det är femte året som arrangemanget går av stapeln. Temat i år är Business for Change – alltså förändringsföretagande. Hur kan vi använda företagande och affärer för att möta nutidens utmaningar – socialt, miljömässigt och ekonomiskt?

Hitta hit!

I år kommer vi att vara på Clarion Hotel Post. Det ligger precis vid Centralstationen Drottningtorget i centrala Göteborg.

För vem?

För dig som är nyfiken på eller djupt involverad i, socialt företagande.
För dig som vill göra skillnad genom att välja leverantörer som har samhälls- och eller miljönytta som främsta drivkraft. Du kan vara företagsledare eller arbeta i offentlig sektor, eller du kan vilja starta ett företag utifrån ovan nämnda drivkrafter. Kanske är du redan en social entreprenör, eller en aktör som stöttar socialt företagande? Mångfalden bland deltagarna är sociala företagsdagens styrka. Konceptet med mässa, workshops och många korta programpunkter gör att det finns något att hämta för alla.

Arrangörer

Huvudarrangörer och finansiärer är Coompanion tillsammans med Skoopi (de sociala företagens intresseorganisation), Västra Götalandsregionen, Region Skåne, Tillväxtverket,  CSR Västsverige och Social Resursförvaltningen Göteborgs stad.
Vill din organisation också vara en av arrangörerna och medfinansiera arrangemanget kontakta Ebba Westerberg, projektledare, tel 031-704 38 23.